De allerschoonste voertuigen met onze nieuwe carwashinstallaties

Misschien bent u nieuw in de car- en truckwashwereld en wilt u een geheel nieuw bedrijf starten. Of wellicht bent u van plan om uw bestaande bedrijf uit te breiden. Wie weet heeft u al een carwash en wilt u uw service uitbreiden door ook een truck- of buswash aan te schaffen? Bij CarwashworkX kan het allemaal. Welke nieuwe carwash installatie u ook op het oog heeft, wij helpen u graag bij de aanschaf en de installatie van uw nieuwe wassysteem.
Bij CarwashworkX kunt u terecht voor carwash installaties, truck- en buswash installaties, mobiele wasinstallaties en zelf-service autowasmachines. Kortom: voor elke nieuwe carwash installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwe carwash installatie

CarwashworkX levert, installeert en verleent service aan carwash roll-overs, kettingwasstraten en andere carwashsystemen. Wanneer u gaat voor een volledig nieuwe carwash installatie, dan gaan we in overleg met u bekijken welk systeem het beste bij uw wensen past. Wanneer u bijvoorbeeld voor een roll-over kiest, moet u andere keuzes maken dan wanneer u kiest voor een kettingwasstraat. Bij een kettingwasstraat heeft u bijvoorbeeld meer ruimte nodig dan bij een roll-over, maar qua capaciteit kan een kettingwasstraat ook meer aan, omdat er meerdere auto’s tegelijk gewassen kunnen worden. Ale deze afwegingen spelen mee in het maken van de juiste keuze en daarbij helpen wij u graag.

Truck- en buswash installaties

Een schone bus of truck is het visitekaartje voor het bedrijf en trucks en bussen zullen dan ook regelmatig gewassen moeten worden. Wanneer u kiest voor een nieuwe truck- of buswash installatie, dan werken wij samen met Eurowash Denemarken. De wasinstallaties van Eurowash Denemarken zijn geschikt voor elk soort voertuig. Een wasinstallatie die door ons geïnstalleerd wordt is altijd van hoogwaardige kwaliteit en kan worden gecombineerd met een servicecontract, zodat uw wasinstallatie altijd in goede conditie blijft.

Mobiele wasinstallaties

Wanneer u een mobiele wasinstallatie door ons laat leveren en installeren, is dat een mobiele installatie van het merk Eurowash Denemarken. U kunt bij ons kiezen uit twee soorten wasinstallaties: de Sidewasher en de Sidewasher Flex. De Sidewasher is een klassieker model en de Sidewasher Flex is, zoals de naam al aangeeft, flexibel. De Flex kan ook uitstekend uit de voeten met bijvoorbeeld schuine zijden en komt in alle hoeken en gaten. Wanneer u kiest voor een mobiele installatie dan denken we graag mee over een geschikte installatie voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Zelf-service autowasmachine

Niet iedereen laat zijn auto graag wassen in een carwash, sommige mensen wassen hun auto liever zelf. Om deze klanten ook service te bieden is er de zelf-service autowasmachine. Hierin kan men zelf de auto wassen. Wanneer u kiest voor deze installatie, maakt CarwashworkX een systeem op maat voor u. Wij bespreken met u welke wensen u heeft en maken in eigen productie een zelf-service autowasmachine voor u. Zo wordt uw installatie altijd helemaal precies gemaakt zoals u dat wilt.

 

Wilt u een nieuwe carwash installatie?

Wanneer u kiest voor een nieuwe carwash installatie, dan hebben wij bij CarwashworkX precies wat u nodig heeft. Wij luisteren naar uw wensen en stellen voor u een systeem samen dat daar helemaal bij aansluit. Wanneer u meer informatie wilt, nog vragen heeft, of graag een nieuwe carwash installatie aan wilt schaffen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

CarwashworkX

Wim Fiechter

Van Ingenweg 65
6871 EN Renkum
Nederland

KvK 514 425 82

+31 (0) 317 318 094
+31 (0) 6 242 692 85
info@carwashworkx.nl