Een perfect werkende carwash met reparatie en onderhoud door CarwashworkX

Een wasstraat met een defect is een carwash die niet wast. Uw klanten kunnen hun voertuig niet laten wassen en u verdient niks terwijl de wasstraat stil ligt. Natuurlijk wilt u dat het probleem met uw apparatuur zo snel mogelijk wordt opgelost en daarvoor is CarwashworkX uw perfecte partner. Wanneer u ons belt, proberen wij altijd om zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn om u te helpen met het probleem dat u op dat moment ondervindt.
Wij zijn er echter niet alleen om problemen op te lossen en storingen te verhelpen, ook voor al het onderhoud aan uw car- of truckwashinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden zelfs servicecontracten aan voor periodiek onderhoud, zodat uw installaties goed functioneren en dat ook blijven doen.

Snelle reparatie van uw wasinstallatie

Wanneer u ons belt voor een reparatie aan uw car- of truckwash, proberen wij zo snel mogelijk naar u toe te komen: hoe korter uw installatie stilstaat, hoe beter. Door onze centrale ligging in het land zijn wij nooit lang onderweg. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij elke reparatie uit kunnen voeren.
CarwashworkX heeft een ruim assortiment aan onderdelen en producten. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten op de levering van een bepaald onderdeel en dat wij in de meeste gevallen uw wasinstallatie direct kunnen repareren.

Preventief onderhoud en servicecontracten

Net als bij een auto, een huis of een motor is het belangrijk om uw wasinstallatie preventief te onderhouden. U kunt uw installatie natuurlijk ook reactief onderhouden, dat wil zeggen: reageren wanneer er een onderdeel kapot gaat of er een storing optreedt. Helaas zorgt reactief onderhoud ervoor dat uw wasinstallatie vaker stilstaat en voor meer reparaties: dat is niet goed voor de zaak en voor uw klanten.
Bij preventief onderhoud is het allereerst belangrijk dat u precies weet hoe uw installatie werkt en hoe u zorgt voor het juiste dagelijkse onderhoud van de installatie. Ook al uw medewerkers moeten precies weten hoe zij op de juiste manier de truck- of carwash bedienen. Daarnaast is het van belang om ervoor te zorgen dat u een checklist heeft waar al het dagelijkse en periodieke onderhoud op staat vermeld. Zo vergeet u nooit een stap in uw dagelijkse onderhoud en zorgt u ervoor dat uw installatie in optimale conditie blijft.

Voor groter onderhoud aan uw wasinstallatie is CarwashworkX uw ideale partner. Wij voeren al het onderhoud uit dat u wenst en bieden zelfs servicecontracten aan. Met een servicecontract komen wij uw installatie periodiek van een servicebeurt voorzien en bent u er zeker van dat uw car- of truckwash in optimale conditie blijft en goed blijft functioneren.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Heeft u een vraag over reparatie of onderhoud aan uw wasinstallatie, of wilt u weten welk servicecontract bij u past? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

CarwashworkX

Wim Fiechter

Van Ingenweg 65
6871 EN Renkum
Nederland

KvK 514 425 82

+31 (0) 317 318 094
+31 (0) 6 242 692 85
info@carwashworkx.nl