Meer dan alleen wassen met onze onderdelen en producten

Naast onderhoud, reparatie en het installeren van complete nieuwe wasinstallaties, kunnen wij uw truck- of carwash ook voorzien van allerlei onderdelen en producten die uw car- of truckwash helemaal compleet maken en draaiend houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stofzuigers, waterbehandelingen, persluchtbehandelingen en reinigingsmiddelen. Wij hebben dit alles in ons assortiment en wanneer wij bij u langskomen helpen we u hier graag mee.

Stofzuigers: alleen schoon van buiten is niet genoeg

CarwashworkX specialiseert zich in centrale stofzuigsystemen. Deze systemen plaatsen wij in uw bedrijf of kantoor. Een centraal stofzuigsysteem is nagenoeg geruisloos en volautomatisch. Stof wordt voor 100% afgevoerd naar een centrale stofzuigunit, maar ook het installeren van een buitenafvoer is een mogelijkheid. Geen gedoe meer met het legen en het lawaai van mobiele stofzuigers!
CarwashworkX verleent service, installeert, onderhoudt en levert onderdelen en producten voor alle merken industriestof- en waterzuigers. Wij leveren daarnaast alle diameters en lengtematen zuigslangen, vloer- en mondstukken en andere accessoires, zodat wij uw defecte zuiger snel weer aan de praat krijgen.
Klanten willen na het wassen van hun auto vaak ook graag de binnenkant van hun auto zuigen, zodat ze met een compleet schone auto weer op pad kunnen. Ook voor onderhoud aan dit soort zuigers bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat een defecte zelfservice stofzuiger binnen de kortste tijd weer werkt.

Hogedrukreinigers van Kränzle

CarwashworkX is totaalleverancier en verleent service voor het merk Kränzle. Kränzle levert zowel mobiele als stationaire koudwater- en stoomreinigers: elektrisch of aangedreven door een verbrandingsmotor. De onderdelen en producten van Kränzle onderscheiden zich door een buitengewone kwaliteit en techniek en hebben een modern design. Daarnaast wordt er altijd gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur van de producten en een goede rendabiliteit.

Compressoren en persluchtbehandelingen van Airworks

Een compressor is voor een carwash een onmisbaar product. Anti-vorstsystemen, persluchttoepassingen in de wasstraat en truckwash: allemaal maken ze gebruik van compressoren.
Daarnaast bieden we van het merk Airworks ook persluchtbehandeling aan. Door een luchtdroger te gebruiken, worden er zo veel mogelijk watermoleculen uit de perslucht gehaald, wat gunstig is voor de leidingen waar het water doorheen gaat.

Waterbehandelingen

Bij CarwashworkX leveren we alle onderdelen en producten voor waterbehandelingen, namelijk waterontharders en osmosebehandelingen. Een waterontharder haalt kalk uit het water en een osmose installatie filtert vervolgens het ontharde water door middel van membraan technologie. Hierbij worden bijna alle zouten en mineralen uit het water gefilterd, zodat bij het naspoelen en opdrogen van het voertuig geen vlekken ontstaan.

Blinkend schoon met reinigingsmiddelen en wax

Geen carwash kan zonder en natuurlijk leveren wij u deze producten: reinigingsmiddelen en wax. Wij gebruiken hierbij de producten van Nerta. Deze reinigingsmiddelen zijn van hoge kwaliteit en sterk geconcentreerd. Ook de wax is van hoge kwaliteit: deze zorgt voor een lange conservering en een sterke glans

Heeft u vragen over onze onderdelen en producten?

Bij vragen over onze onderdelen en producten, of wanneer u een bestelling bij ons wilt doen, vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij al uw vragen!

CarwashworkX

Wim Fiechter

Van Ingenweg 65
6871 EN Renkum
Nederland

KvK 514 425 82

+31 (0) 317 318 094
+31 (0) 6 242 692 85
info@carwashworkx.nl